0

BDSM verhaal – De Meesteres liet me verkrachten door mannen

Hallo! Ik ben slaaf Henk en dit is mijn eerste BDSM verhaal op Social Kink! Dit sexverhaal gaat over de keer dat mijn Meesteres me liet verkrachten door meerdere mannen! Sinds begin vorig jaar bezoek ik een Meesteres in Amsterdam die vanaf het begin steeds een stapje verder gaat. Na mijn eerste bezoek aan haar hebben we dat zo afgesproken en ik vertrouw haar dan ook volledig, want ze respecteert mijn grenzen altijd. Al ga ik graag over mijn grenzen heen, want ik wil mijn Meesteres niet teleurstellen. Toch was het de avond dat ze me liet verkrachten door twee mannen toch even schrikken. Zij had me weleens gevraagd of ik ook seks met mannen zou hebben en dat bevestigde ik toen. Wat ik toen niet wist is dat ze me in de val zou lokken in haar BDSM kamer en me zou dwingen om twee mannen te bevredigen.

BDSM winkel

Klik op de foto en bekijk alle kinky seksspeeltjes!

Dit is hoe het gebeurde.. Op een zaterdagavond in augustus kwam ik ’s avonds om 21:00 aan bij de Meesteres voor onze wekelijkse sessie. Na de begroeting droeg ze me gelijk op om naar de BDSM kamer te gaan en me uit te kleden. Ik stond al een tijdje naakt op haar te wachten toen ze binnen kwam en gelijk zei dat ze vanavond iets speciaals voor me geregeld had. Op dat moment dacht ik er verder niet bij na en was allang blij dat de Meesteres speciaal voor mij moeite had gedaan. Ze gaf me een masker en zei dat ik die op moest zetten. Gehoorzaam deed ik wat ze zei en met het masker op kon ik niks meer zien. “Vanavond ga jij alles doen wat er van je zal worden gevraagd”, hoorde ik haar zeggen. Uiteraard beaamde ik dat, want als gehoorzame onderdanige slaaf deed ik alles wat die dominante vrouw van me wenste.

Haar hand gleed even langs mijn penis en toen pakte ze mijn pols vast en nam me mee naar een bondagemeubel die halverwege de BDSM kamer stond. Ze liet me er overheen bukken en maakte mijn polsen en enkels vast zodat ik geen kant meer op kon. Mijn blote kont stak nu naar achteren en ik vroeg me af wat de Meesteres van plan was. Ondanks dat ik door het masker niks kon zien, was er wel ruimte rond mijn mond opengelaten en twijfelde ik of ik een vraag zou stellen. Toen hoorde ik opeens een mannenstem en besefte me dat de Meesteres even weg was gegaan en nu terugkwam met een man. Opeens klonk de stem van een tweede man en hoorde ik hem vragen aan de Meesteres hoever ze konden gaan. “Er zijn bijna geen grenzen”, hoorde ik haar antwoorden en opeens besefte ik me wat me te wachten stond. Inmiddels stonden ze alle drie om me heen en voelde ik ruwe mannenhanden over mijn rug en billen glijden. Toen gleed er een vinger door mijn bilnaad en werden mijn billen uit elkaar geduwd. Blijkbaar was de andere man inmiddels voor me komen staan, want ik hoorde vlak voor mijn gezicht hoe hij zijn gulp naar beneden ritste, zijn knoop losmaakte en zijn broek uit trok. Hij plaatste zijn handen op mijn gezicht en zei dat ik mijn mond open moest doen. Ik had nog nooit een man gepijpt…

bdsm verhaal

Klik op de foto als je ook een Meesteres, Meester, slaaf of slavin wil ontmoeten!

Hij drukte zijn half slappe penis tegen mijn lippen en ik deed mijn mond open. Zijn vleesstaaf schoof naar binnen en ik begon er op te zuigen. Tenslotte had ik genoeg porno gezien om te weten hoe je een man zou moeten pijpen en ik besloot mijn best te doen. Mijn lippen gleden over zijn pik heen en met mijn tong likte ik aan zijn eikel. Zijn lul werd elke seconde stijver in mijn mond en terwijl ik zijn pik in en uit mijn mond voelde schuiven, merkte ik dat de man achter me een vloeistof op mijn kontgaatje spoot. Heel even dacht ik dat hij al klaar was gekomen, maar toen hij met zijn vingers door mijn bilnaad ging, besefte ik dat hij glijmiddel op mijn kont had gespoten. Terwijl ik nog steeds voorover hing en geboeid was aan polsen en enkels hoorde ik mijn Meesteres opeens tegen de mannen zeggen dat ze drie uur de tijd hadden om mij te verkrachten en alles met me te doen wat ze wilden. Toen kuste ze me passievol op mijn lippen en zei; “Dit is je examen. Na vanavond ben je mijn vaste slaaf”. Na die woorden wist ik het zeker. Dit ging ik volhouden en de mannen mochten alles met me doen.

Ze ging de kamer uit en op datzelfde moment voelde ik hoe de man achter me zijn pik tegen mijn kont drukte en langzaam mijn kontgaatje penetreerde. Ik kreunde met een mix van pijn en genot. De Meesteres had me al vaak anaal verwend met dildo’s en anale sextoys, maar nog nooit was ik anaal geneukt door een andere man. Vanaf nu zal ik de man die me aan het neuken was “Erik” noemen en zijn vriend noem ik “Peter”. Ik ken hun echte namen, maar die hoeft niemand te weten. Erik was me steeds harder aan het neuken en Peter had zijn pik uit mijn mond gehaald. Die was aan het kijken hoe de pik van Erik steeds dieper en harder in mijn kont werd gestoten. Toen stapte Peter richting mijn gezicht, bukte en zei dat ik minder luid moest kreunen, want anders zou hij mijn mond opvullen met meer dan zijn pik. Geen idee wat dat betekende, maar het klonk wel indrukwekkend. Ik deed mijn best om minder luid te kreunen toen ik merkte dat Erik gestopt was met neuken en zijn pik langzaam uit mijn kont liet glijden. Hij sloeg me keihard met zijn vlakke hand op mijn billen en liep om me heen. Zijn stijve pik hing nu vlak voor mijn gezicht en ik rook mijn eigen kont. Toen pakte Erik mijn haar vast en zei dat ik mijn mond open moest doen. Dat wilde ik niet, maar ik wist dat ik het toch doen moest. Mijn mond ging open en die stijve pik die net nog in mijn kont zat, schoof mijn mond in.

Kokhalzend begon ik hem te pijpen en voelde hoe Peter met mijn kont begon te spelen. De tranen stonden in mijn ogen en ik moest mezelf echt dwingen om niet over te geven en toch genoot ik van deze extreme ervaring. Als dit was wat de Meesteres van mij wilde, dan zou ik voldoen aan haar eisen! Hierna zou ik slaaf nummer 1 zijn van haar slavenstal. Opeens werd ik hardhandig uit mijn gedachtegang getrokken door de stem van Peter die zei dat hij een dildo in mijn kont ging stoppen. Hij was nog niet uitgesproken of ik voelde de sextoy in mijn kont verdwijnen. Hij begon me er gelijk hard mee te neuken en inmiddels genoot ik van de anale stimulatie, maar de pik die in mijn kont had gezeten pijpen ging me slechter af. Toch werd dat ook minder want dankzij mijn speeksel en het kokhalzen was de smaak van mijn kont al helemaal van de pik van Erik gewassen. Erik haalde zijn pik uit mijn mond en maakte mijn polsen en enkels los. Toen de boeien eenmaal af waren deed hij een halsband om en zei dat ik mee moest kruipen in de richting waarin ik de riem voelde trekken. Naakt en kwetsbaar kroop ik over de grond en al snel werd het me duidelijk dat hij me mee nam naar de badkamer die naast de BDSM kamer zat.

Ik moest in de douchebak gaan zitten en mijn mond open doen. Ik wist gelijk wat er ging gebeuren en tot nu toe had alleen mijn Meesteres over me heen gepist. Erik drukte zijn eikel tegen mijn mond en instinctief begon ik hem weer te pijpen. Terwijl zijn lul in mijn mond zat begon hij te pissen. Zijn warme pis droop mijn mond uit en hij deed een stapje naar achteren en piste over mijn hele lichaam heen. Nu voelde ik een tweede straal en ook Peter was begonnen met plassen. Het voelde heel vernederend om ondergezeken te worden door twee mannen terwijl ik geen kant op kon. Erik en Peter stopten met pissen, maar hun urine droop nog van mijn lichaam. Peter zei dat ik 5 minuten in de badkamer kreeg om mezelf even op te knappen onder de douche. Ze verlieten de badkamer en ik stapte onder de douche. ik spelde mijn lichaam en het masker. Vier minuten later stond ik braaf bij de deur te wachten en had mijn masker weer op. Erik haalde me op en beide mannen gingen op een bank zitten en lieten mij voor hun benen plaatsnemen.

Peter drukte mijn hoofd in zijn kruis en zei dat ik hem moest pijpen. Ik liet mijn lippen weer over zin lul glijden en begon te likken en zuigen. Zijn pik groeide weer in mijn mond en toen begon hij zijn pik in mijn mond te stoten. Steeds harder en steeds dieper. Elke keel als zijn pik mijn keel in gleed voelde ik de neiging om te kokhalzen weer opkomen. Toen trok hij zijn pik uit mijn mond en trok zijn benen omhoog. “Lik mijn kont”, zei hij en drukte mijn hoofd tussen zijn bilnaad. Ik begon zijn kontgaatje te likken en liet mijn tong steeds een stukje naar binnen glijden. Aan het gekreun van Peter te horen genoot hij van de rimjob. Terwijl ik zijn kont aan het likken was pakte ik zijn pik vast. Gelijk kreeg ik een flinke klap in mijn gezicht. “Wie heeft jou gezegd om mijn lul vast te pakken”, beet hij me toe en gelijk wist ik mijn plaats weer. Nu moest ik tussen de benen van Erik gaan zitten, maar die kreeg opeens een ander idee. Hij ging op zijn knieën op de bank zitten met zijn kont naar mij toe gericht. “Lik mijn kont ook maar even grondig schoon”, zei Erik en terwijl ik zijn billen spreidde met mijn handen begon ik zijn kontgat te likken. Steeds harder en steeds een stukje dieper in zijn kontgat. Erik kronkelde van genot en terwijl ik hem aan het rimmen was moest ik af en toe ook zijn ballen likken. Zo gezegd, zo gedaan. Ik hoopte echt dat mijn Meesteres straks tevreden was. Nadat ik zijn kont zo’n tien minuten gelikt had, namen ze me weer mee naar het bondage meubel en maakte me weer vast met de boeien.

Slaaf anaal verhaal

“Wij gaan je nu beiden om de beurt neuken tot we klaarkomen. Dat klaarkomen kunnen we doen in je mond of kont”, zei Peter en ik voelde hoe hij achter me ging staan. Ik dacht dat hij me gelijk zou neuken, maar eerst schoof hij een grote buttplug in mijn kont en liep om me heen. Met de buttplug in mijn kont moest ik hem nu weer pijpen. Zijn grote pik schoof diep in mijn mond en keel terwijl hij neukbewegingen maakte. Al snel liep het kwijl uit mijn mond en kon ik niet anders dan kokhalzen. Erik kwam naast hem staan en opeens wisselden ze. Erik begon mijn mond en keel nu te neuken terwijl Peter de buttpug uit mijn kont trok en zijn lul in mijn reet duwde. Ruw en hard begon hij me anaal te neuken. Hij stootte steeds dieper en harder. Hij hield mijn heupen vast zodat hij nog harder kon stoten en aan zijn gekreun te horen zou het niet lang duren voor hij zou klaarkomen. Terwijl de lul van Erik nog in mijn mond zat voelde ik de stralen sperma van Peter mijn kont in schieten. Dit was de eerste keer dat er een man in mijn kont was klaargekomen. Ik voelde me nu een echte slet. Ook het gehijg van Erik werd nu steeds luider en terwijl de sperma van Peter nog uit mijn kont droop, kwam ook Erik klaar. Golven warm sperma voelde ik mijn mond in glijden. Hij liet zijn lul nog heel even in mijn mond zitten en trok hem er toen langzaam uit. “Doe je mond open’, zei hij en ik liet hem mijn mond vol sperma zien. “Slik het door”, zei Erik en gehoorzaam deed ik wat er van me gevraagd werd. De mannen bedankten me voor mijn service, knapten zichzelf op in de badkamer en verlieten de kamer. Daar hing ik dan in het bondagemeubel. Vastgebonden en sperma in mijn gaatjes.

Opeens ging de deur open en zag ik de Meesteres binnenkomen. Terwijl ze mijn boeien losmaakte gaf ze me een compliment en zei dat ik het goed had gedaan. Ik mocht nu haar vaste slaaf worden en dat vervulde mijn hart met trots. De Meesteres bracht me naar de badkamer en zei dat ik mezelf moest wassen en dan naar huis toe moest gaan. “Morgen heb ik een speciale BDSM sessie voor je geregeld”, zei ze. Na vandaag kon ik me alleen maar afvragen wat ze geregeld zou kunnen hebben, maar dat maakte niet uit. Ik zou alles voor haar doen..

Dit was mijn BDSM verhaal over de keer dat mijn Meesteres me liet verkrachten door twee mannen. Als jullie nog een BDSM verhaal van mij willen lezen, dan kun je dat in de reacties hoer onder laten weten! Sinds mijn Meesteres me heeft laten verkrachten door twee mannen heb ik een hele geile band met die dominante vrouw. We beleven samen heel veel geile avonturen. Het zal dan ook wel niet lang duren voor mijn volgende BDSM verhaal op deze website verschijnt.

kinky webshop

Klik op de foto en bezoek de meest kinky winkel van Nederland!

Als jij ook een seksverhaal wil insturen, dan kan dat via [email protected]

Henk Slaaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *